TITAN 2.0

TITAN 2.0 har utvecklas och tillverkas konstruktionen är baserad på många års erfarenhet av arbete, försäljning och service av högtrycksutrustning.  

 Den är ett svar på  marknadens behov och önskemål av mångåriga kunder och användare.

Detta är en kraftfull högtrycksspolmaskinen designad för professionella användare, företag som sysslar med rengöring av avloppsnätet.

Teknisk Data

Titan

Teknisk Data

45 HP dieselmotor , elstart – UDOR triplex kolvpump utrustad med keramiska kolvar; tryckregulator och manometer – 150 Bar arbetstryck 100 l/min, 200 bars arbetstryck 70 l/min – Vattentank om 800 l – Kontrollpanel med säkerhetsbrytare, kan fås med fjärrstyrning – 80 m högtrycksslang med en innerdiametr om 16 mm 1/2 tum koppling-

slangupprullare med hydraulisk drivning, mjuk, steglös hastighetsreglering i båda riktningarna och frigående läge med roterande koppling och trevägsventil. Slangupprullaren är försedd med styrning för jämn placering av slangen. Slangupprullare är placerad på armen med horisontell avdragning 90˚ med möjlighet till ytterligare svängning 180˚ i horisontell riktning.

50 m påfyllningsslang eller en andra spolslang om 40 m 10 mm i diameter 3/8 koppling 

Aggregatet arbetar i rördimensioner upp till 600 mm.

Detta ingår också

sprutpistol och lans, digital timräknare, öppet standardmunstycke, standardmunstycke jalusi, spolmunstycke “GRENADE”, piercingmunstycke “QUATTRO”, skydd mot torrkörning, oljenivå skydd, skyddsbåge för tryckslang och bruksanvisning.